furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

Dispecerat de monitorizare GPS Taxi , Salvare, Politie, ISU

Aceasta aplicatie este foarte utila pentru firmele de taxi , curierat sau chiar protectie si paza sau servicii publice , optimizand comenzile si repartizarea personalului, reducand costurile de transport , care nu mai sunt deloc mici.

Se poate sesiza cand se deschide usa pasagerului sau daca este pornit aparatul de taxare , ori sunt pornite mijloacele de avertizare luminoase ori acustice.

Aplicatia de dispecerat , functioneaza in paralel cu aplicatia FuratServ si serverul de monitorizare si va putea permite unuia sau mai multor operatori in paralel sa preia comenzile si sa introduca adresa primita pe aplicatie, iar pe ecran sa-i apara toate masinile disponibile in cercuri concentrice pe diferite raze de 300-500-1000 metri , precum si printr-un simplu click sa se genereze un traseu optim, precum si distanta si timpul mediu de ajungere la destinatie, calculate la o viteza  medie stabilita pe zona respectiva , pentru vehiculul ales ca fiind cel mai apropiat de locatia comenzii. Pentru a se scurta dialogurile intre operator si sofer se poate folosi cu success AVL-310 ce poate raporta si starea in care se afla masina( disponibil, ocupat , in drum spre alta comanda sau in afara programului) , fiind afisata cu diverse culori diract pe harta   . In acest caz operatorul va comunica prin radio direct indicativul soferului cel mai indicat sa reactioneze.  

MAnual utilizare tracker GPS AVL-340oferta generala taxi