furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

Solutii Monitorizare GPS

3 VARIANTE DE MONITORIZARE PT ORICE BUZUNAR

Definitii, termeni , variante de monitorizare.

Toate aparatele noastre pot transmite locatia in 2 moduri

1. prin SMS catre un telefon  folosind retelele GSM si se obtine o pozitie determinata de coordonatele GPS( longitudine/latitudine)

2.prin GPRS (internet mobil) folosind retelele operatorilor GSM pentru transmiterea de date prin internet catre un calculator sau server conectat la internet .

Obtinerea unei singure pozitii la cerere se numeste localizare .

Obtinerea de pozitii la intervale regulate , astfel incat sa se poata obtine un traseu cu deplasarea in timp real a subiectului vizat  se numeste monitorizare.

Monitorizarea GPS sau Tracking-ul GPS reprezinta deci, transpunerea datelor de pozitionare globala obtinute de la reteaua de sateliti pe diverse harti vectoriale (in functie de Latitudine si Longitudine) in timp real .

Pentru aplicatiile uzuale de monitorizare ( flote auto, moto, animale, persoane) este recomandata si folosita  monitorizarea la un interval de 1 minut pentru obtinerea unor date satisfacatoare. Desigur , in cazuri speciale se poate face monitorizarea la un interval mai mic de 10 sau 30 secunde , dar si de 5 minute sau 1 ora , in functie de necesitati sau cerintele speciale ale utilizatorului.

Pentru a veni in sprijinul tuturor categoriilor de clienti si a oferi  serviciile noastre de monitorizare in mai multe domenii , am conceput pentru Dvs. mai multe variante de monitorizare ce va stau la dispozitie:

  • MONITORIZARE FLOTE AUTO , MOTO, BARCI , PERSOANEeste varianta Windows independenta pentru utilizatorii finali . Aceasta varianta se poate instala direct pe un computer ce se afla in posesia utilizatorului si este conectat la internet , ce are alocat,de preferinta, un IP static extern. Astfel  pozitiile primite de la tracker-ele GPS  prin GPRS  vor fi transpuse  pe o harta vectoriala in timp real si se poate vedea atat traseul anterior cat si deplasarea tuturor dispozitivelor pe harta. Este recomandat pentru utilizarea a mai mult de 5 aparate pntru a se justifica costul unei licente care este de cca 150EUR+TVA si obtinerea unei monitorizari simple fara prea multe detalii ( adrese de strazi, timpi de stationare , viteze medii , rapoarte etc).De asemenea poate fi oferita gratuit ca si discount pentru achizitionarea a ma mult de 5 aparate simultan la pretul de lista. Ca dezavantaje majore sunt urmatoarele: folosirea unei singure licente pe un singur computer , schimbarea locatiei calculatorului presupunand si modificarea adresei IP a acestuia si reconfigurarea aparatelor, posibilitatea limitata de a monitoriza din alta locatie decat cea unde este instalata aplicatia , necesitataea de a mentine pornit si conectat la reteaua internet calculatorul respectiv non-stop , insa avantajul este ca nu se plateste niciun abonament de monitorizare, deci costurile de intretinere devin nule.

 monitorizare GPS individuala ,monitorizare GPS flota , monitorizare spionaj GPS

 

__________________________________________________

________________  furattrack phone__________________________________

 

 

foaie tahograf