furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

MONITORIZARE PROFESIONALA TAXI

O varianta mult mai complexa a monitorizarii vehiculelor FuratServ este cea special dedicata pentru activitatea de taximetrie .

Modalitatile de furt , sustragere , curse pe blat, timpii morti , plimbatul pe gol , statul la agatat in zone fierbinti si altele devin istorie cu aceasta solutie. Chiar din fata calculatorului puteti verifica chiar si valoarea reala emisa de casa de marcat a taxiului pe baza distantei parcurse si a stationarilor si calculate de GPS.

Nu se pot scoate scoate fire, nu poate fi pacalit aparatul, nu poate fi oprit ori bruiat fara ca dvs sa primiti imediat informatii chiar si alerte prin SMS direct pe telefonul Dvs. mobil , sa nu mai vorbim de raportarea acestora cu ora si locatia precisa direct pe aplicatia de monitorizare sub forma de alerte direct pe harta.

Aceasta aplicatie va poate informa exact la ce ora si unde s-a urcat un client , cati km a parcurs si care a fost traseul exact al masinii , cat a fost timpul de stationare (atat in timpul cursei cat si in afara acesteia) cand a coborat clientul sau cat a stationat masina cu motorul pornit ,  pe ce ruta a avut client , raport grafic viteza , grad de ocupare , distanta pe gol sau pe ocupat , foaie de parcurs cu incasarile aproximative pe fiecare cursa cu o eroare sub 1 LEU  fata de casa de marcat care de multe ori e mai putin precisa decat masurarea facuta prin GPS.

Puteti corela foarte usor daca la urcarea clientului in masina se porneste sau nu aparatul de taxat, daca se opreste aparatul de taxat cu mult inainte ca pasagerul sa coboare , si char daca se fac curse pe blat , putand astfel sa verificati audio daca este sau nu un client in vehicul.

onitorizare furturi taxiSe poate pacali aparatul de taxat cu un dispozitiv piezzo-electric ( aprinzator de bricheta) si se poate reseta valoarea reala a incasarii , insa nu si monitorizarea GPS FuratTaxi.

Aparatul de taxare se poate opri mai devreme de sfarsitul cursei , ori este posibil ca soferul sa nu foloseasca aparatul de taxare, insa monitorizarea GPS va sublinia usor acest lucru , astfel veti vedea ca s-a urcat un pasager si s-a efectuat o cursa , putandu-se imputa soferului aceasta cursa si sa recuperati banii, chiar si fara aparatul de taxare cu o eroare de pana la 1 Leu.

raport incasari taxi -FuratTaxi

Se poate observa cu usurinta , durata, si distanta unei curse , durata acesteia , chiar si valoarea incasarii cu o eroare de max 1 Leu /cursa /

Traseul este salvat in cazul unei reclamatii pe o perioada de pana la 12 luni.

Este calculat automat numarul de kilometri parcursi in total / cu client intr-o zi .