furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

SpyLamp tracker GPS bicicleta

SPY-LAMP Tracker GPS pt. Biciclete

NU SE MAI FABRICA !!!!

Primul tracker GPS destinat bicicletelor – SPY-LAMP Bicycle Tracker

SpyLamp

 

Spy-Lamp Bicycle Tracker este un produs destinat cu precadere bicicletelor , dar nu in ultimul rand categoriei moto sau chiar auto .

Spy-Lamp Bicycle Tracker este un dispozitiv de monitorizare/localizare GPS ascuns într-o lampa de bicicletă.

Lampa de semnalizare a tracker-ului pentru biciclete functioneaza ca orice lampa obisnuita pentru a evita suspiciunile, dar în interiorul acesteia se afla  un dispozitiv complet miniaturizat de monitorizare prin satelit.

Acest tracker GPS pentru biciclete poate transmite rapoartele de pozitie  atat numai prin SMS cat si prin GPRS pe serverul nostru de monitorizare

Monitorizarea pe serverul nostru este GRATUITA la cerere , implicand doar costul suplimentar al unei cartele SIM pentru activarea transmisiei de date (GPRS)  , extraoptiune de  max.2EUR/luna la cartelele preplatite in toate retelele.

Un abonament M2M sau o cartela preplatita va poate satisface la costuri minime de cca 2-4 EUR /luna siguranta bicicletei Dvs de valoare.

Ţineţi butonul on / off apasat timp de 3 secunde aparatul va porni, iar senzorul de vibraţii se va activa. Orice mişcare ulterioară a bicicletei dumneavoastră va trimite un mesaj SMS cu coordonatele bicicletei şi funcţia de urmărire se va activa astfel încât să puteţi urmari bicicleta.

Aveţi posibilitatea să trimiteţi un mesaj text catre tracker şi va răspunde cu coordonatele sale prin SMS. Puteţi configura, de asemenea, ca trackerul sa vă trimita coordonatele sale la intervale regulate.

Puteti folosi dispozitivul si in sistem de monitorizare continua , doar cu localizare la cerere sau in caz de furt. Costurile sunt minime deoarece dispuzitivul nu va transmite decat daca dumneavoastra ii veti trimite un SMS cu textul potrivit .

Lampa este asigurata in plus, de cadrul bicicletei cu un cablu de otel, impiedicand demontarea /ruperea accidentala a acesteia de pe cadru.

Pentru o suma suplimentara de 50EUR/an puteti avea si costul cartelei SIM acoperit si platit de firma noastra . Avand atat trafic suficient de date chiar si pentru monitorizare continua cat si min 100SMS/luna mai mult decat suficiente pentru raportarea diverselor evenimente. ( baterie slaba, mesaje accidentale de alarma in caz ca uitati sa dezactivati alarma , mesaje de testare etc)

 

Detalii tehnice:

 • Quad band GSM 850/900/1800/1900 MHz
 • Pozitionare GPS (precizie cca. 5m – 25m)
 • Pozitionare GSM (precizie cca.  200m)
 • Hot start 1sec.
 • Cold start 36sec.
 • Dimensiuni 60mm x 20mm x 45mm
 • Senzor vibratii
 • 3 x LED
 • Acumulator 3.7V ( Lithium Ion ) Reincarcabil
 • Cablu USB
 • Consum in stand-by < 1 microamperi
 • Configurare prin SMS
 • Durata de folosire intre incarcari de pana la 12 luni

Nota: durata de folosire a tracker-ului GPS  SPY-LAMP pentru biciclete este direct influentata de modalitatile de setare si exploatare , cat si de folosirea lampii de semnalizare , reducandu-se astfel considerabil timpul de descarcare al acumulatorului intern. Pentru o folosire intensa se recomanda reincarcarea cel putin o data la 2 saptamani pentru a nu avea surprize neplacute.