furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

AVL-300 GPS Tracker

!!!   NU MAI EXISTA IN OFERTA

 

 

Explicarea functionarii sistemului   schema de functionare  GPS Tracker AVL-300

 

Trackerul GPS AVL-300 este un produs de inalta tehnologie prin cooperarea cu operatorii de telefonie mobila.

Acesta combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu sistemul de comunicatii GSM /GPRS, informandu-va in mod clar asupra pozitiei si situarii autovehiculului Dvs.Precizia localizarii bazate pe sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10m

Acest produs imbina tehnologiile GPS si GSM.Astfel utilizeaza tehnologia GPS sa localizeze autovehiculul Dvs. si trimite aceasta informatie prin SMS catre numarul de telefon autorizat.

 

Toate comenzile se pot transmite de la distanta prin SMS, nu este nevoie de interventia asupra aparatului la autovehicul.

Spre deosebire de celelalte Localizatoare GPS personale , comercializate de compania noastra , AVL-300 are o arie mult mai mare de acoperire atat GSM cat si GPS , datorita antenelor mai puternice exterioare cu care este echipat.

Locatia poate fi obtinuta atat direct pe telefonul dumneavoastra mobil in cazul intrebuintarii lui in mod sporadic la cerere pt verificari  sau in cazul disparitiei se poate solicita raportarea in mod continuu la un interval setat de dvs. Astfel costurile de intretinere fiind mult reduse ,orice cartela prepay sau abonament GSM putand fi utilizate, singurele costuri fiind cele ale SMS-urilor de raportare.

 In cazul in care aveti unul sau mai multe  autovehicule puteti opta pentru una din variantele de abonament oferite de noi prin transmisia de date prin GPRS catre un server dedicat ce va ofera o interfata web ,unde pentru confidentialitate ,pe baza de user si parola , puteti urmari separat sau simultan toate autovehiculele dumneavoastra doatate cu un echipament GPS Tracker AVL-300X , tracker ce are in plus capabilitatea transmiterii informatiilor prin GPRS(internet).

Abonamentul de baza este de circa 10Eur/luna pentru un singur aparat , preturile fiind negociabile in functie de numarul de aparate conectate si cerintele dumneavoastra extra abonament,cum ar fi comanda prin SMS de alarma la indemana dumneavoastra direct pe telefon,roaming in cazul deplasarilor externe,etc. , diverse rapoarte,foi de parcurs sau statistici personalizate.

 

Specificatii tehnice ale  producatorului

 

Modulul GSM

TriBand Clasa 1 ( 1W)

GPS Chipset

Ultimul chipset GPS SIRF-Star III

Sensibilitate

-102Db

Frecventa GPS

L1,1575.42 MHz

C/A Code

1.023 MHz frecventa chip

Canale

20 canale all-in-view

Toleranta pozitiei

Cca.10 metri

Toleranta vitezei

Cca.0,1m/s

Toleranta timpului

1 us sincronizata la GPS

Reachizitia semnalului

0,1 sec /medie

Pornire fierbinte

1 sec./ medie

Pornire la cald

38 sec medie

Pornire la rece

42 sec/ medie

Limita de altitudine

18.000 metri max

Limita de viteza

515 metri/sec max

Limita de acceleratie

>4g

Limita de soc

20 metri/sec

Temperatura de lucru

-25˚C pana la +60˚C

Umiditate de lucru

5%-75% necondensat

Dimensiuni

76mm x 46mm x 25mm

Alimentare interna

Acumulator 1000 mAh/3.7V-intern

Alimentare de intretinere

9-40V cc

Antene externa                          

Conectate prin cablu coaxial 50Ω- (2,5m-3,0m)

SIM card

Conectat prin conector SIM card

SIM card tip

3V

Putere consumata de la vehicul

In mod activ < 125mA

In mod asteptare < 50mA

In mod adormit < 15mA