furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

GPS tracker filaj

SpyPro Tracker profesional Spionaj

Descriere – Tracker GPS profesional pentru detectivi / spionaj Furat SpyPro
Un GPS tracker compact si ermetic pentru plasarea sub masini, cu o autonomie  de peste 8 zile in monitorizare continua , chiar si pana la 3-4 saptamani daca vehiculul la care este atasat nu circula mai mult de 2-3 ore zilnic.
    Tracker-ul GPS SpyPro  marca Furat este o varianta imbunatatita a tracker-ului AF-SPY , insa necesita ceva mai multe cunostinte despre modul de utilizare si configurare , fiind mult mai complex decat predecesorul sau .
    De dimensiuni externe identice , acesta are o putere instalata in acumulatori 3,7V Li-Pol de circa 10.000mA (10A), ceea ce ii confera o autonomie mai  mare , avand in vedere si dimensiunile reduse , de generatie mai noua a modulelor GSM si GPS (AGPS) folosite.
Toleranta de stationare in camp deschis este sub 20m , ajungand in cazul pozitionarii sub masina la max 30-50m , insa datorita sistemului de filtrare al serverului ,se obtine o  pozitie mult mai precisa impreuna cu monitorizarea FuratTrack sau FuratServ
    Comenzile de configurare prin SMS sunt ceva mai complexe si confera setarea de pana la 3 numere autorizate pentru a receptiona diverse alarme, printre care si preconfigurarea a 8 zone diferite de geo-fence direct prin SMS , in plus fata de cele uzuale , de descarcare a acumulatorului , de raportare a pozitiilor in format link googlemap si a rezervei de energie ramase in acumulator.
Cei 4 magneti din neodymium cu un diametru de 20mm confera o prindere ferma pe suprafetele metalice , avand o forta de mentinere de pana la 11kg fiecare in conditii optime (suprafata plana metalica feroasa   si grosime= min.5mm)
Posibilitatea raportarii prin SMS la fiecare stationare mai mare de 5 min si la fiecare punere in miscare a vehiculului) , acesta comunicand automat data/ora si locatia stationarii si punerii in miscare.
Nu in ultimul rand , tracker-ul GPS pentru spionaj SpyPro este dotat si cu un microfon de fidelitate , care din motive lesne de inteles se poate folosi cu precadere la interior pentru ascultarea ambientala ,calitatea fiind exceptionala (avand in vedere ca transmisia se face prin GSM). Pot fi autorizate 1-5 numere de telefon pt ascultare ambientala.
De asemenea microfonul poate fi activat si in timpul utilizarii sub masina pt recunoasterea ambientala a locului de parcare sau a starii vehicului de miscare sau stationare .
Localizarea prin intermediul serverului poate fi facuta si prin GSM cu o precizie sub 200m in localitati in cazul bruiajului sau pierderii semnallui GPS din diverse motive , o receptive slaba de ex la pornirea la rece cand plasarea dispozitivului se face sub vehicul iar semnalul GPS este foarte slab in aceste conditii.

Monitorizarea pe internet prin GPRS se poate face in 3 moduri:
-prin utilizarea software-ului  comercializat de firma noastra. (varianta privata, personala ce se instaleaza pe computerul Dvs. personal si Dvs. sunteti singurul care poate receptiona si inregistra traseele tracker-ului, dar impune dezavantajul blocarii unui computer ce necesita conexiune continua la internet)
-prin serviciile de localizare-monitorizare oferite contra cost de firma noastra prin gazduirea pe unul din  serverele firmei noastre a unui cont ce confera acces de la orice terminal ( computer, notebook, i-pad, smartphone) ce se poate conecta la  internet  si cu posibilitatea accesarii pe baza de utilizator si parola.

Nota:  – Serviciul de monitorizare  este oferit gratuit cu monitorizare la un interval de 1 minut , pentru o perioada de un an , din anul 2 platestindu-se o taxa de 30Eur+TVA/an

– Este necesara activarea serviciului GPRS(internet si date) pentru cartela SIM respectiva

Accesorii-pachetul contine:

-Dispozitiv de localizare GPS Tracker Spy-Pro

-Manual de utilizare si certificat de garantie in limba romana
-CD-prezentare (manuale de utilizare , solutii monitorizare etc pentru toata gama Furat comercializata, program de configurare si descarcare logg-uri)
-Incarcator priza 220V
-Incarcator auto adaptor bricheta 12/24V
-Cablu alimentare si  configurare.
-Cartela SIM prepay in reteaua GSM preferata de Dvs. (nu recomandam Cosmote din cauza reactivarii greoaie a extraoptiunilor , precum si costurile de intretinere mai mari )

Caracteristici:
-Compact-dimensiuni reduse 59mm X 83mm x 36( inclusiv magnetii-41)mm
-Acumulatori de back-up de cca 10.000mA ce nu necesita incarcare pana la 3 -4 saptamani in modul economic
-Raporteaza o singura pozitie la cerere sau automat prin SMS/apelare catre pana la 3 numere autorizate.
-Alarma transmisa in cazul depasirii vitezei stabilite de Dvs.
-Alarma transmisa in cazul iesirii din max 8 perimetre stabilite de Dvs prin SMS pentru orice locatie ce are coordonatele GPS cunoscute .

- Comunicarea valorii starii acumulatorului in fiecare raport/alerta transmisa.
-Mesaj de instiintare a pornirii/repornirii aparatului.

- Functie de microfon spion

!!! contact de alerta la desprindere – transmite SMS de alerta catre numerele autorizate in cazul desprinderii accidentale ori descoperii sale pe vehicul .

-Se poate seta alarma de miscare dupa fiecare stationare mai mare de un numar de minute ales de Dvs.
-Functie Logger – in cazul in care nu este posibila transmisia prin GPRS in anumite momente( pierdera conexiunii GPRS , cadere a server-ului, inchiderea accidentala a programului etc), tracker-ul va stoca pozitiile netransmise in memoria sa interna de 4Mb , posibilitate stocare de pana la 18.000 pozitii.
-Functie economica de inchidere a modulului GPS in stationare , dupa un interval de timp
-Functie de alarma la miscarea mecanica a aparatului(sensor 3G )

Configurare:
Toate setarile se pot face prin SMS de la distanta sau cu ajutorul cablului de configurare direct de pe computer.
De asemenea cu ajutorul software-ului de monitorizare FuratPro se pot trimite diverse comenzi cu ajutorul acestuia, prin GPRS, direct din fereastra de monitorizare.

Livrare in Bucuresti in max 72 ore la sediul firmei sau  prin curier , iar in tara in max 4-5 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Discount 10% pentru fiecare al doilea produs similar pe aceeasi comanda.
Pentru 5 produse achizitionate simultan pe aceeasi factura primiti cadou o licenta pentru software-ul de monitorizare Furat-Pro in valoare de 150Eur+tva.

Manual de Utilizare GPS Tracker Furat SpyPro