furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

AF-80 Tracker GPS

DA!!!    Inca o dovada ca marimea conteaza!

Liliput GPS Tracker

 

AF-80 este aproape cel mai mic Tracker GPS comercializat in Romania, aproape cat o cutie de chibrituri,  ce poate transmite rapoartele de pozitie atat prin SMS cat si prin GPRS catre un server sau catre un computer pentru monitorizare in timp real

Desi acumulatorul intern este destul de mic (numai 800mA) , in modul Stand-by asigura un record la autonomie pentru astfel de aparate , ajungand pana la 4 zile de functionare . Pentru inlocuirea facila pe teren este livrat cu un acumulator de schimb si un incarcator special destinat reincarcarii acumulatorului de rezerva , deci nu sunteti nevoiti sa conectati aparatul al incarcare , el va functiona cu acumulatorul montat , iar celalalt va fi in acest timp la incarcat , gata de a fi inlocuit , inainte ca cel din aparat sa se descarce. Tracker-ul poate fi incarcat si direct tot cu ajutorul cablului USB de la computer , bricheta auto sau priza .

O noutate a anului 2011 este si posibilitatea raportarii prin SMS in 2 moduri

                   1. coordonatele GPS, viteza , data si ora ce se pot introduce manual pe orice sistem de navigatie auto in loc de adresa sau pe diverse harti ce suporta acest lucru , googlemaps si google earth , yahoo maps, bingmaps , etc

             2. un link de forma  http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=44.439600,26.067300  cu pozitia transformata in link-ul de afisare al locatiei , mesaj ce este foarte  util posesorilor de telefoane cu internet browser tip smartphone sau PDA , un simplu click pe link-ul din mesaj si pozitia va fi afisata pe harta.

Comenzile trimise prin SMS catre Tracker-ul AF-80 sunt mult mai simple decat cele folosite la celelalte modele.

Desi este cel mai mic , mai are si un microfon incorporat , ce poate fi folosit in mod ascuns si diverse scopuri, pentru ascultarea pe o raza de cca 3-4 metri in jurul aparatului.

Ca si  celelalte modele, pretul tracker-ului GPS AF-80   este la fel de acceptabil , similar celorlalte trackere  comercializate de noi .  Daca avem insa in vedere calitatea si marimea aparatului, faptul ca are un acumulator si un incarcator suplimentar independent , face toti banii. Singurul dezavantaj ar fi lipsa senzorului de miscare, dar la o asemenea marime nu putem avea inca pretentii.

-posibilitatea transmiterii direct pe solutia de monitorizare home PC server(WindowsXP,Vista,7) oferita contra cost 

-posibilitatea monitorizarii pe serverele noastre in variantele:

        sau        

 Sa nu uitam de (micro) microfonul incorporat si de functia de monitorizare audio ( microfon spion) in aceeasi carcasa cu antenele GSM, GPS si acumulatorul .  

 

Detalii tehnice despre Localizatorul GPS AF-80 si cum functioneaza gasiti aici. 

  Versiunea .pdf a Manualului de utilizare al GPS Tracker AF-80