furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

MiniTracker88

Cel mai mic GPS Tracker actual cu monitorizare live

Desi este cel mai mic de pe piata la ora actuala , are cateva performante uluitoare . De exemplu desi nu pare , nu va lasati pacaliti , este mai mic decat ceasurile ce se vand ca si gadget-uri ieftine “cu monitorizare GPRS”, comparati dimensiunile reale ale MiniTracker88 ( 48 x 36 x 15mm ) cu cele ale ceasurilor.  Intrebati vanzatorii daca au vazut ca functioneaza monitorizarea GPRS, sa va explice cum si pe ce software….s-ar putea sa va inchida telefonul sau usa in nas. Desi nu arata ca un ceas,

MiniTracker88 se poate atasa cu ajutorul bratarii elastice cu arici si la mana si la picior si chiar sus pe brat pentru a nu incomoda la imbracat . De ce nu la gatul unui caine de rasa . Este protejat la stropire accidentala , nu inseamna ca poate fi scufundat in apa, insa  cativa stropi de ploaie nu il deranjeaza.

Functia principala , localizarea GPS prin SMS este mult superioara celorlalte aparate personale datorita consumului redus pe baza sistemului A-GPS ce reduce  si marimea antenei GPS datorita locatiei primare obtinuta de la reteaua GSM/GPRS.

Un alt aspect este continutul complex al mesajului de localizare transmis prin SMS catre telefonul Dvs mobil : astfel veti primi mai multe detalii decat la celelalte aparate : ID-ul aparatului , data/ora, daca semnalul GPS este real sau tracker-ul nu are semnal GPS suficient de puternic , ceea ce inseamna ca aceasta este ultima pozititie valida retinuta inainte de pierderea semnalului. In acelasi mesaj este prezentata si puterea semnalului GSM/GPRS , dar si puterea ramasa in acumulatorul tracker-ului . Nu in ultimul rand locatia , care este de forma unui link de forma   http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=44.439600,26.067300 care , in cazul telefoanelor GSM cu acces la internet   , printr-un simplu click pe link-ul din mesaj sau copierea acestuia in browserul telefonului va deschide automat harta GoogleMap cu un indicator pentru pozitia receptionata direct pe harta. Daca nu aveti un telefon cu internet atunci copiati locatia si cautati pe hartie online (Google Earth, BingMaps, YahooMaps, Navteq, Nokia etc.), pe un computer conectat la internet, sau puteti introduce aceste coordonate, in loc de adresa, pe sistemul de navigatie auto.

Chiar si cu transmisia GPRS de date activata catre un server pentru monitorizarea GPS live si obtinerea unui traseu acceptabil  la interval de 1 minut , micul acumulator de 400mA poate asigura functionarea pana la cca.7-8 ore, dar cu ajutorul senzorului de miscare incorporat poate depasi 16 chiar 20 ore daca acesta stationeaza marea majoritate a timpului sau este folosit doar prin localizarea SMS fara monitorizarea live prin GPRS  .

Ca si monitorizare sunt disponibile toate variantele oferite de noi :

-posibilitatea transmiterii direct pe solutia de monitorizare home PC server(WindowsXP,Vista,7) oferita contra cost 

-posibilitatea monitorizarii pe serverele noastre in variantele:

        sau        

Un alt aspect deloc de neglijat este si microfonul incorporat care poate fi accesat discret prin apelarea  , fiind de o inalta fidelitate de la orice distanta datorita tehnologiei GSM , in acest sens putand fi autorizate 3 numere de telefon . Numai aceste numere cand vor apela tracker-ul acesta va raspunde in mod discred iar Dvs. veti putea asculta ce se discuta . De ex. un copil la scoala , pentru a studia comportamentul sau cand nu sunteti in preajma. Nu garantam ca se va auzi ceva din poseta unei femei , dar in mod sigur veti sti unde se afla , si mai mult ca sigur ca nu il va gasi intre farduri .

Un buton de panica inscriptionat Braille pt. nevazatori , poate fi de ajutor in situatii limita pentru persoane cu dizabilitati (Alzheimer) sau pentru copii ce se ratacesc , sau au nevoie de ajutorul Dvs , dar nu stiu sau nu pot inca folosi un telefon mobil. Acesta poate transmite mesaje catre 1-3 numere autorizate.

Diverse alarme , de viteza, acumulator descarcat , intrare/iesire din perimetru , alarma de miscare cu senzor, si multe altele pot fi transmise selectiv in functie de alerta respectiva catre unul sau mai multe numere de telefon prin SMS .

Configurarea aparatului se poate face prin SMS , de la distanta fara a fi necesara interventia la fata locului , o multitudine de functii fiind disponibile in acest sens, dar si cu ajutorul cablului de date pe noua  interfata de configurare de pe computerul Dvs. ce o puteti gasi in sectiunea download .

Pentru mai multe detalii puteti consulta Manualul de Utilizare