furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

AF-10X GPS Tracker

 Cea mai mare durata de functionare fara reincarcare pentru un GPS tracker personal- Acumulator intern Li-Ion 3,7V-1350mA- min.12 ore de funtionare continua cu monitorizare live si pana la 24 ore in mod economic . Posibilitatea monitorizarii live server totala.

                              

Are functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru: 

 – o singura localizare–trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs ,fie prin sms, fie prin apelare de pe telefonul care a trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta

– localizari repetate–in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min….999min)

– iesirea din perimetrul prestabilit– trimite SMS de alarma daca iese  din raza prestabilita de dvs ( intre 30m…..2000m)

– depasirea vitezei  – trimite SMS de alarma pentru    depasirea vitezei prestabilita de dvs ( 10km/h….200km/h)

scaderea tensiunii– trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V…..3,7V) -

–functie SOS-3 taste rapide–  ajuta posesorul tracker-ului AF-10X sa poata transmite SMS sau apela cu ajutorul celor 3 taste rapide ale acestuia, fiecareia din ele fiindu-i alocat un numar de telefon unde acesta va suna si/sau va trimite un mesaje cu texte predefinite de Dvs , impreuna cu ultima localizare si viteza de deplasare. Totodata in acest timp poate fi folosit si ca un telefon mobil GSM avand ca accesoriu o casca de ureche cu microfon . 

Deci, spre deosebire de o alarma conventionala pe care nu o aude oricine, dar o ignora toata lumea, GPS Tracker AF-10X va informeaza in timp real daca a iesit din perimetru, daca a depasit viteza, spre ce zona se indreapta, dar mai ales unde va puteti gasi si recupera dispozitivul GPS Tracker AF-10X, impreuna cu  bunul  la care a fost atasat.

 Cele mai noi stiri despre lumea pe 2 roti pe www.0300.ro 

Nu va lasati pacaliti de alte produse asemanatoare de pe piata , desi arata identic exista foarte multe piraterii la acest model ce au jumatate din piese si functii disponibile sau nu functioneaza corect.

Acesta este originalul special conceput pentru montarea pe motociclete , motorete , mopede , ATV-uri .

GPS Tracker AF-10X, este compact cu antenele GPS s GSM incluse , poate fi usor protejat de apa si praf, datorita formei, prin imbracarea intr-un strat de banda izolatoare adeziva din PVC si are in plus , pe langa altele:

 -o memorie interna  flash de 4Mb pentru stocarea locatiilor in cazul pierderii conexiunii GSM/GPRS sau functionarea in sistem logger , oferind posibilitatea descarcarii locatiilor direct pe computer cu ajutorul cablului de date.

-un senzor de miscare ce foloseste la activarea si raportarea a diverse functii si setari ca economizor sau functie de alarma de miscare.

-alarma auto la miscare  direct catre telefonul Dvs mobil

-o receptie impecabila a semnalului GPS , functioneaza chiar si in garaje , cu o marja de eroare de max  30metri, 

-posibilitatea configurarii direct prin SMS/GPRS fara a mai fi necesara demontarea de la vehicul sau pe computer ,

-posibilitatea transmiterii direct pe solutia de monitorizare home PC server(WindowsXP,Vista,7) oferita contra cost 

-posibilitatea monitorizarii pe serverele noastre in variantele:

        sau        

Transmite locatia GPS prin SMS catre telefonul dvs in 2 moduri:

     1. SMS in format coordonate GPS (Latitudine , Longitudine,viteza , data,ora) , date ce pot fi introduse manual pe orice navigatie auto sau pe orice harta interactiva (GoogleMap, GoogleEarth, BingMaps, Navteq, Map24 etc)

    2. SMS in formatul unui link GoogleMap de tipul http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=44.439600,26.067300 care ,in cazul telefoanelor GSM cu acces la internet   , printr-un simplu click pe link-ul din mesaj va deschide automat harta GoogleMap cu un indicator pentru pozitia receptionata direct pe harta.

Tracker GPS AF-10X este o generatie evoluata a lui AF-10  ce mai poate fi gasit pe piata sub alte denumiri , avand multe imbunatatiri inovatoare fata de predecesorul sau.

Astfel Tracker-ul GPS Furat AF-10X urmatoarele noi caracteristici:

1.Senzor de miscare inertial si de inclinare performant ,care ajuta la economisirea acumulatorului intern cat si la scaderea consumului , intrucat se poate seta deconectarea modulului GPS atat timp cat tracker-ul nu este miscat. Acesta este , de fapt, un senzor pe 2 axe folosit si la alarmele auto si moto de prestigiu.

2.Functie de alarma la miscare - bazandu-se pe acelasi senzor se poate seta printr-o comanda transmisa prin SMS intrarea in starea de parcare ( o stare de veghe economica totodata) in cazul in care aparatul  este miscat cat de putin acesta trimite   SMS de alarma catre telefonul dvs., astfel afland in orice moment daca cineva umbla la sau cu bunurile dvs, sfera de aplicatie fiind enorma : de la scutere , ATV-uri , barci,  autovehicule , persoane , chiar si la sertarul Dvs personal u lipit cu banda dublu adeziva pe o usa, veti afla cand cineva va fura sau foloseste bunurile .

3.Functia de microfon spion standard inclusa precum si un microfon cu casca tip lavaliera ( fiind chiar o casca de telefon cu fir- tip handsfree ), aceasta putand fi folosita atat pentru a initia apeluri telefonice si utilizarea in convorbire pentru cele 3 numere de telefon presetate , cat si pentru receptionarea apelurilor sau chiar la ascultarea fara cunostinta celor din jurul aparatului cu o fidelitate aproape tripla fata de un telefon normal

4.Poate functiona in regim GPRS permanent , putand fi utilizat in transmiterea datelor direct catre calculatorul Dvs. sau serverul de monitorizare

5.Programarea textului mesajelor SMS trimise pentru fiecare tasta in parte , precum si ora locala .

6.posibilitatea programarii pe computerul Dvs. cu ajutorul softului si cablului cu adaptor special furnizat   in afara  modului standard la distanta prin SMS

7.memorie interna de 4MB ce ajuta la stocarea informatiilor pierdute in lipsa conexiunii GSM/GPRS si transmiterea SMS-urilor sau a informatiilor de monitorizare catre server sau computer a acestor pozitii imediat ce legatura este restabilita.

Mai multe detalii in Manualul de Utilizare al GPS Tracker AF-10X