furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

AF-SPY Tracker spionaj

 
 
Descriere – Tracker GPS pentru detectivi / spionaj Furat AF-SPY
Un GPS tracker compact si ermetic pentru plasarea sub masini, cu o autonomie medie de peste 8 zile , chiar si pana la 2 saptamani daca vehiculul la care este atasat nu circula mai mult de 2-3 ore zilnic.
Alte detalii – Tracker GPS pentru detectivi / spionaj Furat AF-SPY
Furat AF-SPY este un dispozitiv de localizare-monitorizare profesional pentru activitati cu specific in domeniul detectivi / spionaj

Autonomie de pana la 5 zile in functionare continua cu transmisie GPRS (monitorizare la minut)  si de pana la peste 2 saptamani in mod economic fara a fi necesara interventia pentru recuperarea si reincarcarea aparatului.

Este un dispozitiv special creat pentru functionarea in conditii vitrege de umezeala si temperatura , si anume, sub podeaua autovehiculelor
Aparatul este etans, iar temperatura de lucru este intre -25 si +80 grade Celsius.
AF-SPY este prevazut pentru plantare cu 4 super magneti din neodymium de dimensiuni foarte mici , fiecare in parte fiind capabil sa sustina o greutate de cca. 10kg.( in conditii ideale de contact, suprafata plana , continutul ridicat de fier si grosimea corespunzatoare a metalului pe care este aplicat dispozitivul)
Carcasa prevazuta cu o fereastra transparenta  va ajuta sa vizualizati LED-urile si deci, buna functionare inainte de utilizare. Acestea se vor stinge automat dupa 2-3 min de la activare si intrarea in mod de functionare normal ,aparatul intrand in modul discret , aprinzandu-se doar la urmatoare repornire).
Nota: este necesara comandarea in prealabil a aparatului cu min 24 inainte si specificarea retelei GSM in care sa fie cartela SIM ce se va folosi in aparat, intrucat aceasta se monteaza definitiv , aparatul fiind  capsulat dupa introducerea cartelei . Cartelele folosite , daca sunt prepay vor avea un cont de back-up pe myvodafone.ro sau pe orange.ro , nefiind recomandata utrilizarea cartelelor Cosmote decat in cazul abonamenteleor solicitate in mod special de clienti.

Mod de functionare :

Raporteaza pozitia GPS a bunului sau vehiculului la care este atasat, prin SMS direct catre telefonul Dvs sau prin GPRS(internet)prin 2 moduri descrise mai jos. Functioneaza cu orice cartela GSM (abonament sau prepay) in orice retea.

Raportarea locatiei prin SMS se face in doua moduri:
1. in format coordonate GPS -se introduce locatia primita prin pe orice harta interactiva gen GoogleMaps, GoogleEarth, YahooMaps , BingMaps, Sanav , Navteq, iGo etc
2. in format link google map : http://maps.google.com/…. , format ce permite telefoanelor mobile cu browser web si conexiune GPRS sa afiseze direct pozitia pe harta in urma receptiei SMS-ului

Raportarea pozitiei prin GPRS in 2 moduri:
-prin utilizarea software-ului  comercializat de firma noastra. (varianta privata, personala ce se instaleaza pe computerul Dvs. personal si Dvs. sunteti singurul care poate receptiona si inregistra traseele tracker-ului, dar impune dezavantajul blocarii unui computer ce necesita conexiune continua la internet)
-prin serviciile de localizare-monitorizare oferite contra cost de firma noastra prin gazduirea pe unul din  serverele firmei noastre a unui cont ce confera acces de la orice terminal ( computer, notebook, i-pad, smartphone) ce se poate conecta la  internet  si cu posibilitatea accesarii pe baza de utilizator si parola.

Nota:  – Serviciul de monitorizare  este oferit gratuit cu monitorizare la un interval de 1 minut , pentru o perioada de un an , din anul 2 platindu-se o taxa de numai 30Eur+TVA/an

- Este necesara activarea serviciului GPRS(internet si date) pentru cartela SIM respectiva

Accesorii-pachetul contine:

-Dispozitiv de localizare GPS Tracker AF-SPY
-Manual de utilizare si certificat de garantie in limba romana
-CD-prezentare (manuale de utilizare , solutii monitorizare etc pentru toata gama Furat comercializata, program de configurare si descarcare logg-uri)
-Incarcator priza 220V
-Incarcator auto adaptor bricheta 12/24V
-Cablu alimentare si  configurare.
-Cartela SIM prepay in reteaua GSM preferata de Dvs. (nu recomandam Cosmote din cauza reactivarii greoaie a extraoptiunilor , precum si costurile de intretinere mai mari )

Caracteristici:
-Compact-dimensiuni reduse 59mm X 83mm x 36( inclusiv magnetii-41)mm
-Acumulatori de back-up de peste 9000mA ce nu necesita incarcare mai mult de  2 saptamani in modul economic
-Raporteaza o singura pozitie la cerere prin SMS sau apelare.
-Raporteaza pozitia in mod continuu la intervale regulate catre un nr de tel si interval de timp configurate de Dvs.
-Alarma de panica la actionarea butonului SOS prin transmitera unui mesaj cu textul SOS si a pozitiei
-Alarma transmisa in cazul depasirii vitezei stabilite de Dvs.
-Alarma transmisa in cazul iesirii dintr-un perimetru stabilit de Dvs in momentul transmiterii mesajului de activare fata de pozitia respectiva din acel moment
-Alarma de putere scazuta a acumulatorului intern la o valoare ce poate fi setata de Dvs(3.3-3.7V)
-Mesaj de instiintare a pornirii/repornirii aparatului.
-Functie Logger – in cazul in care nu este posibila transmisia prin GPRS in anumite momente( pierdera conexiunii GPRS , cadere a server-ului, inchiderea accidentala a programului etc), tracker-ul va stoca pozitiile netransmise in memoria sa interna de 4Mb , posibilitate stocare de pana la 18.000 pozitii.
-Functie economica de inchidere a modulului GPS in stationare , dupa un interval de timp
-Functie de alarma la miscarea mecanica a aparatului(senzor vibratie )

Configurare:
Toate setarile se pot face prin SMS de la distanta sau cu ajutorul cablului de configurare direct de pe computer.
De asemenea cu ajutorul software-ului de monitorizare FuratPro se pot trimite diverse comenzi cu ajutorul acestuia, prin GPRS, direct din fereastra de monitorizare.

Livrare in Bucuresti in max 24 ore la sediul firmei sau in max 48 ore prin curier , iar in tara in max 2-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

MAnual utilizare tracker GPS AVL-340Manualul de Utilizare AF-SPY GPS TRACKER

 

Discount 10% pentru fiecare al doilea produs similar pe aceeasi comanda.
Pentru 5 produse achizitionate simultan pe aceeasi factura primiti cadou o licenta pentru software-ul de monitorizare Furat-Pro in valoare de 150Eur+tva.