furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

Tracker GPS Personale

Acest tip de dispozitive se remarca prin modul compact in care se prezinta , de regula de dimensiunile unui telefon mobil , avand antenele GSM/GPS si sursa de alimentare (acumulator) incorporate .

Performantele acestora sunt determinate in primul rand de marime , dar nu in ultimul rand de performante si de costul aparatelor , una din cele mai importante fiind durata maxima de utilizare a tracker-ului fara a fi necesara reincarcarea acumulatorului.

In timp , din experienta acumulata am observat ca se cauta aparate cat mai mici , asa cum am comercializat pana nu de mult si noi MiniTracker88

Untitled-2

 

 

 

 . Principala problema a fost insa urmatoarea

dimensiune foarte redusa=>acumulator de capacitate mica => o perioada de timp limitata de utilizare fara reincarcare , adica in mare parte aparatele erau nefolositoare, pentru perioade de mai mari de 4-6 ore, desi se puteau ascunde aproape in orice obiect.

De aceea am cautat sa va oferim o varianta cu cea mai lunga perioada de utilizare fara reincarcare la dimensiuni cat mai mici . Rezultatul a fost AF-20 , un tracker robus si compact care poate incapea foarte lejer in buzunar , este usor de utilizat si are o baterie generoasa ce poate acoperi pana la 4-5 zile de monitorizare a unui copil ce merge la scoala , sau a persoanelor cu probleme de pierdere a memoriei .

GPS TRACKER AF-20

De aceea incercam sa acoperim toata gama de cerinte particulare in utilizarea dispozitivelor, tinand seama de necesitatile fiecaruia avand in vedere si raportul intre ceea ce este necesar si ceea ce poate oferi un singur aparat la un pret optim .