furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

AF-10 GPS Traker

 Tracker GPS AF-10    
este un dispozitiv ce imbina  aplicatia  unui modul GPS  cu capacitatea unui telefon mobil de a transmite date prin  SMS  catre un telefon, devenind in acest fel un sistem antifurt, antipierdere , dar mai ales de recuperare a  bunurilor pierdute sau furate.

              Astfel GPS Tracker AF-10 va va trimite in timp real prin SMS coordonatele obtinute de la pana la  20  sateliti  GPS direct pe telefonul Dvs. mobil utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS:”SIRF-StarIII”

                Usor de folosit ,nu necesita abonamente suplimentare,se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare sau abonamente , functionand cu orice cartela prepay GSM.

                Este necesara numai o cartela SIM-GSM fie preplatita sau abonament, pentru a putea trimite SMS-uri si/sau sa poata apela un alt telefon mobil. 

                Tot ce trebuie sa faceti pentru a fi informat unde se afla tracker-ul Dvs, este sa trimiteti  un SMS catre numarul de telefon asimilat cartelei SIM alocata acestuia, cu instructiunile ce le doriti,  iar el va transmite inapoi in cateva secunde informatiile cerute , tot prin SMS, catre telefonul de la care ati solicitat acele instructiuni,  pe baza unei parole setata  de Dvs initial. 

Aceasta locatie poate fi obtinuta si prin apelarea tracker-ului . Acesta va respinge apelul si va transmite la fel un SMS cu datele de localizare.

                Autonomia sa este de pana la 24 ore in sleep mode sau cca 10-16 ore in modul activ , pe baza acumulatorului Li-Ion de 3.7V incorporat, dar se poate alimenta si  extern, prin de cablu tip USBmini-USB atat de la priza cat si de la instalatia electrica a autovehiculelor, deci chiar daca acesta este decuplat de la instalatia electrica ,  va mai transmite inca cel putin 10 ore. 

                Dimensiunile reduse ale Tracker-ului GPS AF-10 pot face montarea sa relativ simpla in domeniul auto dar mai ales moto (motociclete, scutere , ATV-uri, char si barci) fiind mult mai eficient decat o alarma auto in recuperarea bunului respectiv.

 

                Cate scutere sau motociclete nu au fost furate oare cu tot cu alarma, lanturi si alte dispozitive , in numai cateva secunde chiar si ziua, din locuri aglomerate? Cate din acestea au mai fost gasite vreodata?… Nici 10% din acestea conform statisticilor organelor de politie, iar o data cu trecerea timpului sansele de recuperare devin tot mai mici.

Actionand in scurt timp prin anuntarea organelor de politie , comunicandu-le locatia unde se afla bunul Dvs. furat acestia pot interveni promt si va pot restitui bunul imediat. Altfel le va fi destul de greu sa mai recupereze un vehicul de asemenea dimensiuni