furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

Autovehicule

GPS Tracker AF-10 poate fi folosit cu succes si pe autoturisme atata timp cat este montat in apropierea unuia din geamuri, chair si asa abaterea maxima nu va depasi 30-35 m pt pozitionare fara o antena exterioara.

Ganditi-va la nr mare de autoturisme furate in Bulgaria in ultima vreme,daca va aflati in aceasta situatie ati fi putut informa autoritatile in timp util si chiar si o abatere de 50m e suficienta pt a depista un autoturism cu usurinta.

furt-auto.jpgdezmembrari

Castigul este in usurinta de instalare si ascundere a dispozitivului,de mutare de pe o masina pe alta si al costului de intretinere care ajunge la zero atata timp cat nu este folosit, nefiind necesara plata niciunui abonament.

Se poate folosi si pt monitorizarea flotelor de 1-10 autoturisme,fie prin sondaj, fie prin folosirea succesiva pe diferite autovehicule din firma pt depistarea angajatilor care va fura ,este de ajuns sa stie ca exista asa ceva si furturile vor inceta ,atat de combustibil ,cat si de deplasari inutile in interesul propriu al soferilor.

Ce ziceti daca printr-un simplu apel de pe mobilul dvs,catre nr.de telefon alocat GPS Tracker AF-10 sa stiti ca autoturismul dvs se afla pe malul lacului Snagov iar soferul cu care tocmai ati vorbit la telefon va spune ca e la Ploiesti si va minte ca e blocat in trafic si nu mai ajunge azi la firma sa isi faca datoriile ce le mai avea?Credeti ca daca va vedea ca functioneaza si se va afla va mai incerca vreunul din angajati sa mai procedeze astfel?

Categorie Autoturisme