furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

FuratPro Software Monitorizare pt Windows

furatpro2monitorizare GPS FuratPro

Aceasta aplicatie de monitorizare GPS poate fi folosita doar pentru dispozitivele Furat comercializate pe site-ul nostru .

   Este o solutie performanta de monitorizare a mai multor tracker-e direct pe calculatorul Dvs personal conectat la Internet ce va ofera deplina intimitate, numai dumneavoastra avand acces la datele transmise de tracker , insa aveti nevoie de un computer cu platforma Windows pornit permanent si conectat la internet cu o adresa  IP fixa  . 

Avantajul major al acestei aplicatii este faptul ca poate fi folosita ori de cate ori este necesar pe orice calculator , in orice retea se poate sterge si reinstala , licenta cosntand in faptul ca numai tracker-ele autorizate vor putea fi inregistrate si folosite pe aceasta aplicatie.

    Costul este fix , se plateste o singura  data, pe viata pt. fiecare aparat achizitionat, putand fi instalat pe oricate calculatoare doriti , licenta de utilizare fiind oferita pt IMEI-ul aparatului .

Este posibil sa se poata folosi si la alte aparate similare ce se gasesc pe piata , insa pentru aceasta va rugam sa ne contactati in prealabil.


Aveti nevoie de un computer ce are instalat o versiune Windows (7,8,10), o versiune de C++ x86 si net framework min V3.5

De asemenea este necesara o conexiune internet , de preferat cu un IP static fix , in caz contrar fiind necesara folosirea unui serviciu de DNS , de tipul DynDNS sai orice alt serviciu similar .

COMANDATI AICI !!!

 La fiecare 3 licente comandate in valoare de 99EUR+tva pe aceeasi factura, veti primi inca una gratuit sau un aparat AVL-340 ori AF-20 !!!