furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

Ce functii suporta GPS Tracker GT-60 ?

gt-60poza-pliant

In plus fata de tracker-ul AF-10X prezentat anterior , GT-60 are cateva caracteristici noi:

Dimensiuni mai reduse

Casca si microfon incorporate, deci mult mai compact (un telefon mobil inteligent cu doar 3 butoane)

senzor de miscare , pentru economisirea mai eficienta a acumulatorului , deci o autonomie mai mare cu un acumulator mai mic

Posibilitatea de ascultare de la un numar de telefon programat (microfon spion)

Se poate edita textul transmis la utilizarea tastelor SOS , B  si  C

Poate fi folosit si la receptionarea apelurilor telefonice activandu-se soneria

Restul modalitatilor  de setare, programare si utilizare ale GT-60, fiind in mare masura aceleasi cu cele ale tracker-ului AF-10X: 

– o singura localizare–trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs ,fie prin sms,fie prin apelare de pe telefonul care a  trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta. Aveasta locatie poate fi trimisa prin SMS in 2 moduri:

1. Transmite locatia in coordonate GPS (longitudine , Latitudine) 

2. Format link GoogleMap si printr-un simplu click pe textul respectiv se poate vizualiza direct pe hara google puctul afisat  pe telefoanele cu acces la internet.  (http://maps.google.com/mapsf=q&hl=en&q=44.439600,26.067300 )

– localizari repetate–in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min….999min)

– iesirea din perimetrul prestabilit– trimite SMS de alarma daca iese  din raza prestabilita de dvs ( intre 30m…..2000m)

– depasirea vitezei  – trimite SMS de alarma pentru    depasirea vitezei prestabilita de dvs ( 10km/h….200km/h)                         

scaderea tensiunii– trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V…..3,7V)

- functie SOS +inca 2 taste rapide– total 3 taste rapide ajuta posesorul tracker-ului GT-60 sa poata apela sau transmite SMS , fiecareia dintre taste fiindu-i alocat un numar de telefon unde acesta va suna si/sau va trimite un mesaj SMS cu mesajul SOS, sau alt mesaj presetat, ultima localizare, precum si viteza de deplasare. Totodata in acest timp poate fi folosit si ca un telefon mobil GSM avand casca si microfon incorporate , prin intermediul carora se poate purta o conversatie cu cele 3 numere de telefon presetate. 

–se pot inregistra pana la cca. 6500 de pozitii ce nu pot fi transmise din diverse motive  - In cazul in care semnalul GSM/GPRS este slab sau nu se poate realiza transmisia intrucat serverul sau calculatorul setat sa receptioneze este oprit , tracker-ul GT-60 inregistreaza in memoria sa pana la 6500 de pozitii, pe care apoi le transmite la interval de cca 1 sec. pana la descarea lor completa, dupa care va transmite in continuare pozitiile in regim normal. Intervalul la care sunt inregistrate pozitiile ce nu pot fi transmise se poate seta separat de asemenea . Aceasta functie poate ajuta in cazul navelor ce ies in larg sau a avioanelor care ies un timp din raza retelelor GSM/GPRS sau in cazul in care conexiunea dvs la internet este inutilizabila temporar sau calculatorul ori soft-ul de receptionare sunt inchise, eventual ati uitat sa reincarcati cartela GSM sau a fost restrictionata cateva zile.

 Manualul de Utilizare GPS Tracker GT-60