furat.ro – Tracker GPS – Monitorizare GPS / Live Tracking

Solutii Monitorizare GPS si Dispozitive GPS Tracker Personale, Flote, Detectivi (auto-moto, barci , persoane, biciclete, obiecte)

GT-60 GPS Tracker

 GT-60 poate nu este cel mai mic Tracker GPS , desi incape cu usurinta intr-un pachet de tigari , dar sigur este cel mai complex de pe piata in acest moment , avand toate functiile modelului AF-10X , in plus avand incorporate microfonul si casca, avand si un senzor de miscare pentru prelungirea duratei de folosire fara sursa suplimentara de alimentare si memorie interna pentru stocarea pozitiilor neraportate.

Monitorizare in timp real completa, prin toate solutiile oferite .

Transmisia simultana atat prin SMS cat si prin GPRS nu il face unic , insa adaptarea microfonului si castii il fac un mini dispozitiv atat de supraveghere , cat si de urmarire sau necesitate in caz de urgenta pentru copii , ce nu stiu sa inca sa foloseasca un telefon mobil sau de catre persoane cu dizabilitati, pentru care folosirea unui telefon mobil este destul de greoaie. De asemenea poate fi folosit de agenti angajati pentru deplasarile in teren si verificarea/monitorizarea acestora ca se afla unde trebuie si atunci cand trebuie, acoperind cu usurinta plaja de 8 ore de lucru fara a fi reincarcat.

 Nu in ultimul rand este foarte util pentru supravegherea copiilor la gradinita sau la scoala , puteti asculta cu cine vorbesc sau va pot cauta in caz de pericol

Bine plasat intr-o masina (intr-o carte, intr-un pached de tigari, in trusa de prim ajutor)devine un dispozitiv imbatabil de spionat, beneficiand de un acumulator intern ce poate rezista pana la 24 de ore. De asemenea pentru astfel de situatii poate fi prevazut si cu un sistem de alimentare suplimentar pentru  instalatia electrica auto , in cazul in care se doreste supravegherea un timp mai indelungat.

Pentru ascundere discreta se poate comanda stingerea LED-urilor , in cazul spionarii in conditii optime acesta parand a fi inactiv.

Mai multe detalii despre functiile Tracker-ului GPS GT-60–> aici.

Manualul de Utilizare GPS Tracker GT-60